De basis van ons bedrijf is het werk van Paul Groenewegen, die in 1984 besloot een eigen bedrijf op te richten in Wassenaar, nadat hij de nodige vakkennis had opgedaan bij verschillende bedrijven. Eerst werkte hij alleen, soms lange dagen, maar na verloop van tijd had hij assistentie nodig en die kwam van Brendo ten Hoope.

Omdat de opdrachten toenamen en ook administratief de werkzaamheden groeiden, is vervolgens Raymond (de zoon van Paul Groenewegen) Groenewegen het bedrijf komen versterken. Paul heeft weer later, na zijn inzet voor het bedrijf gedurende vele jaren, begin dit jaar zijn actieve rol afgesloten en kan terugzien op een succesvolle tijd.

In het begin voerde ons bedrijf alleen buiten- en binnenschilderwerk uit, van goede kwaliteit en met professionele gedrevenheid. Later werden ook andere werkzaamheden ter hand genomen en ontwikkeld. Naast schilderen en wandbekleden kunnen we nu ook glaszetten, gevelreinigen, houtrot vervangen en verbouwingen realiseren. Zo nodig schakelen we daarbij gespecialiseerde vakmensen in.

Verder richten we ons op het gebruik en toepassen van de modernste materialen en werkmethodes, die vaak meer effectief en duurzamer zijn. Als klant en opdrachtgever kennen we zowel particulieren als verschillende bedrijven en ons werkgebied heeft zich uitgebreid over geheel Nederland. Het meest werken we momenteel in Noord- en Zuidholland.

Als bedrijf hechten we grote waarde aan goed contact en overleg met de cliënt/opdrachtgever en met volle inzet doen we wat in ons vermogen ligt om het werk naar tevredenheid uit te voeren.

Ons streven naar een kwalitatief hoogstaande realisering van het diverse gevraagde vakwerk is nu de basis voor ons bestaan als bedrijf.

Raymond Groenewegen en Brendo ten Hoope

    

 
E-mailen
Bellen
Map
Info